Januari 2014 och april 2015Ganska rolig jämförelse om man kollar hur stor skillnad det är mellan bilderna! Visserligen är det över ett år, men tycker ändå det visar hur mycket jag lärt mig under den tiden. Jag känner mig som en svamp och tar in allt jag kan lära mig för att sedan använda mig av det på Vilda. Hon kan ju allt, jag som lärt mig att plocka fram det. Älskade häst!

Annonser

En kommentar

  1. emmasundman · april 11, 2015

    superstor skillnad :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s