KlassfestNågot jag verkligen gillar med min klass är gemenskapen. Vi har blivit ett litet gäng som försöker träffas med jämna mellanrum och igår var det dags igen. Min lägenhet blev framröstad som place to be och sakta men säkert fylldes den med härliga människor. Framåt småtimmarna var vi fler än vad jag hade sittplatser till, men finns det hjärterum finns det stjärterum! Efter en härlig förfest dansade vi av oss på Statt för att sedan avrunda med Michel’s och efterfest. Träffade så många som jag inte sett på länge och hade verkligen en kanonkväll! 5/5 toasters!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s