Min söndag Efter en sovmorgon & kaffe med Elina åkte jag ut till stallet för att rida med Margareta! Efter att jag hjälpte henne att mocka det sista i hagen tog vi oss en härlig tur med både härliga töltsträckor och lite klättring :) Nu är min vecka med Vilda över & jag har fått blodad tand på det här med häst på heltid! Det va så kul att komma ut varje dag och känna sig behövd och dessutom känns att utvecklingen vi gör ihop går lite fortare om man rider 6 dagar i veckan istället för en. 

Så den dagen du tröttnat på Vilda Karin har du en spekulant här! Jag älskar verkligen denna häst!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s