Tjänster och gentjänsterJag tror på att man ska hjälpa till om man kan! Nu i vår fick jag jobb av Helga (efter att jag redan hunnit tacka ja till ett annat) men eftersom hon fortfarande behövde någon som ville jobba hos henne la jag ut en annons på ”Diskutera Islandshästar” och där nappade en tjej. När jag fick detta meddelande nu på morgonen blev jag så himla glad. Jag vet hur uppspelt jag blev när jag fick mitt jobb på Island så vet vilket lyckorus hon har i kroppen :D 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s