Föl 2016

Den 2 april delade jag ett inlägg från Saer från Gröna Gångens facebook-sida, som ni hittar här, i hopp om att vinna en betäckning. Hade inga som helst planer på att betäcka då jag liksom saknar ett sto, som är ganska viktigt i detta sammanhanget. Men i måndags får jag ett meddelande av Saers ägare att eftersom den utlottade inte svarat när de skickat till dem går lotten över till mig. Jag har nog aldrig vunnit något sånt här stort innan så för mig var det stort. Hörde av mig till Karin, varpå hon erbjuder mig Vilda som mamma till fölis. Avvaktar en dag med att bestämma mig men nu är det så det kommer att bli. Vilda kommer att få åka upp till Skälleryds islandshästar och dejta Saer och förhoppningsvis kommer det ut en snygg & frisk fölis i maj nästa år!

Enligt Worldfengur är det 75% chans för en 5-gångare vilket jag önskar. Det är 87,5% chans för en svart avkomma, 50% för en skäck och 14,5% för en fux. Så får man önska så hade jag gärna sett fram emot en kolsvart avkomma precis som pappa, eller svartskäck som mamma. Plus om ett blått öga också ärvs ner. Är inte jättesugen på en fux, men en bra häst har som sagt ingen färg..

11094929_10153188679100138_8010178116745808811_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s