Love you 

Det är faktiskt ingen vanlig dag, utan en alldeles speciell en. Min extra ”mamma”, stöttepelare och bollplank fyller år idag. Jag har säkert skrivit det hundra gånger förr men jag kan än idag inte förstå hur lyckligt lottad jag är för att få ha denna person i mitt liv! Inget problem är för stort och ingen känsla ovesäntlig och jag får råd som är värda miljoner för mig. Jag önskar dig världens bästa dag, för det är precis det du är värd! Älskar dig av hela mitt hjärta och saknar er allihop! <3 Jag kommer och ger dig en bamsekram så fort jag kan, det lovar jag dig! Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s