<3 VS. </3

Drabbades av en sån paniksaknad igår, som kändes i hela bröstet. Det händer allt mer sällan nu och jag har lärt mig att  kontrollera det. Kanske är det hjärnan som hjälper mig att vägleda mig men att ibland när det hugger till i bröstet så är det hjärtat som vinner över hjärnan? Jag har inga som helst förhoppningar på hur det kommer att bli framöver, jag vet bara att vi har kul ihop och att det inte gör ont i ögonen av att titta på dig. Vad som har känts som en evighetshöst, vinter och vår är snart slut och snart sitter jag i sadeln och töltar runt på min favoritö och det finns inget jag längtat så mycket efter. Skulle du vilja göra mig sällskap även denna sommaren är du mer än välkommen.

Just because I’m not always by your side doesn’t mean that’s not precisely where I want to be.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s