Premiär för indian-hackamore!

Vilda var ledig idag så jag passade på att åka ut. Eftersom det regnat från och till hela dagen var jag superglad att jag fick kvällssol och fint väder när jag körde ut till stallet. Jag och Karin borstade bort halva av Vildas vinterpäls innan det va dags för mig att ge mig ut. Har sedan jag börjat följa Yrsas blogg blivit inspirerad till att testa det här med bettlöst och jublade nästan lite inombords när Karin letade fram sitt indian-hackamore. Även om det var svårt att rätta till takt och form med detta hjälpmedel kände jag ändå att vi gjorde bra ifrån oss. Hon kändes glad och lekfull och jag satt med världens bredaste leende, som vanligt! :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s