Day off

Igår gav jag mig ledigt. Inga måsten och inga krav. Istället har jag umgåtts med fina vänner, suttit ute i solen, vilat, sträck-kollat på en hjärndöd serie och bara varit! Och vet ni? Det var precis vad jag behövde! Jag som annars har svårt att få någon ro i kroppen njöt i fulla drag. Idag blir det istället både skola & jobb men efter det väntar lite ledighet och den inleds med att Elina kommer hem! <3 



Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s