Mina Cusar-kampen med mera 

Förlåt för tystnaden, hade ändå som ett litet nyårslöfte till mig själv att jag skulle hålla igång bloggandet. Mest för min skull då, men även för eran. Så vad har hänt sen dess? En himla massa men något som jag vill dela med mig av är Mina Cusar-kampen. Hade inte övat alls utan såg hela tävlingen som en chans för träning. I terrängritten red jag vilse (vilket gjorde att jag fick sämst tid av alla..), tölt in harmony har jag aldrig ridit förr så det gjorde att jag hade en lång och spänd häst, mest för att jag var rädd för att tappa henne ner i trav. Slutade där på 60 poäng så mer än godkända i alla fall. Måste man vara nöjd med för att vara första gången. Det jag var mest nöjd med var gaedingakeppnin, där vi slog förra årets resultat. Detta trots att hon inte riktigt ville visa upp sin fina ökade tölt (galopp är ju roligare) men vi fick fina ord och mer peppade än nånsin på att träna vidare. Fina, fina Vilda <3

DSC_0667

Här är en bild från tölt in harmony!

   
       

Och här är bilder från gaedingakeppnin! Alla bilder har Mimmi tagit! :) 

I lördags hade vi vår årliga ”hejdå-fest” ute i Binga med god mat och förträffligt sällskap. Har redan separationsångest och vet att jag kommer sakna alla tokmycket när jag är borta! :)

   
      

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s