Fredagsmys 

 
Just nu sitter jag och Vilda och har en liten paus på rundan, hon får äta lite gott gräs och jag får sitta och njuta av solen och hennes sällskap. Vi kör på indian-hackamoret idag igen och rider utan några som helst krav, jag är bara ute efter att båda ska ha roligt. Hon får bestämma tempo (i den mån det går) och jag försöker bestämma gångarter. Takt och form finner jag svårt att korrigera med det bettlösa alternativet så därför tänker jag inte särskilt mycket på det nu heller. Men jag har kul och det är precis vad jag behövde idag. Hjärnan har nämligen gått på högvarv de senaste dagarna och jag känner mig stressad och full av ångest..  Men några timmar tillsammans med Vilda (och sällskapet i Binga) får mig alltid på gott humör! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s