Don’t trust words, trust actions.

Jag måste börja tro mer på mig själv. Vill jag så kan jag även om det inte alltid är så lätt att intala sig det. Det gäller såväl i skolan, i ridningen som i mina relationer. Som att jag inte duger och går in med den inställningen redan från början. Ändå går det bra i skolan när jag gör det jag ska, jag kan rida (även om vi inte vinner så går det bättre för varje gång vi ställer upp i något) och jag är omringad av en fin krets människor som vill mitt bästa. Ändå har jag svårt att förstå varför de vill hänga med mig, visst är det konstigt? Mina hjärnspöken är inte att leka med!

Så med detta inlägget vill jag bara tacka för att ni står ut med mig även när jag är trött, hungrig, bitchig, retfull, glad, full etc etc. Jag är glad för att jag har er och vet redan nu att denna sommaren kommer bli lika jobbig som de förra varit, inte för att jag haft det jobbigt på något sätt, utan för att jag kommer sakna er och missa allt kul ni kommer att göra. Men i augusti är jag redo för äventyr på hemmaplan igen & jag hoppas ni är redo då!

large

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s