Hrímnir Master

Hrimnir

Vilda har fått en ny sadel. Vi har nu gått från en Childeric tillbaka till mitt favoritmärke Hrímnir! Det blev en Master och såhär beskrivs den på Horsemeup.se: Hrímnir Master har ett djupare säte och är för den mest krävande ryttaren som föredrar mer stöd från sätet och lårblocket som stödjer benen ovanför knäet. SoftSeat har ett extra mjukt skummaterial i sitsen. Lädret är ett speciellt utvalt engelskt läder som är ger lång hållbarhet. Klaffarna har dekorativa sömmar. Det unika Dupont Flex-Tree med Xchange system och precis rätt flexibilitet, kommer att anpassa sig till olika hästar. Bayflex Panelerna är mjuka nog att anpassa sig till olika storlekar och former av hästryggar. De garanterar också en ”close contact” och är underhållsfria.

Jag provred i den igår och tyckte om den. Dels för att den är mjuk och skön att sitta i, att den är dubbelkåpig och att stöden inte är så långa. Kan rekommendera till er som letar sadel!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s