Vin & vänner 

Jag som inte ens skulle ut igår. Tanken var att isolera mig och plugga hela kvällen men efter att ha suttit mer eller mindre hela dagen (med paus för powernap) hade jag fått nog. Rohne hade kommit hit från Ängelholm så jag och Elin (fick henne med mig, score!) åkte och joinade honom och Lucas. Även Lisa kom efter sin räkfrossa (spontant blir alltid bäst) och därefter gick vi till Starsen (….som vanligt). Runt midnatt tackade jag för mig och gick och åt på Michel’s alldeles själv innan jag gick hem! Trevlig kväll & anar att det blir ännu bättre idag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s