It only hurts when you start pretending it doesn’t.

    

Helkväll med gänget och jag hade SÅÅ roligt. Hade tårar i ögonen när jag insåg hur mycket jag tycker om dessa människor och hur mycket jag kommer sakna dem när jag är iväg. Även om jag vet att jag kommer få mitt livs äventyr borta på ön (like usual) så känns det lite jobbigt att veta hur mycket kul jag kommer missa :( Har dock bestämt mig för att komma hem tidigare denna gång!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s