Min vanliga tur

Igår efter att ha pluggat hela dagen hämtade jag bilen och åkte bort till Erik som varit i Stockholm hela helgen. Vaknade upp med feber & halsont imorse och hela världen snurrade, vilket har gjort att jag fick ställa in pluggdejten med Mursal och har varit sängliggandes sen jag kom hem. Hade inte brytt mig så mycket om det inte nu va så att detta va min sista dag att plugga inför tentan!


Fått lite gjort i alla fall och tänkte repetera så fort jag kommer tillbaka från lite kvalitetshäng med Nanna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s