Sær från Gröna Gången

Eftersom jag själv inte tog några bilder när vi var uppe och lämnade Vilda så tänkte jag visa några som jag hittade på Isbitarna.se. Bilderna är från Vaggerydstravet från 10 maj förra året, så i dagsläget är han ännu bättre. Skulle ha visats i maj, men pga en liten skada (mindre blödning i en sena) skjuts det upp. Idag har han en bedömning på 7,71 men finns ingen tvekan om att han kommer in i första klass vid nästa bedömning. Reynir Adalsteinsson (som är hans tränare) sa att han är minst lika bra som sin bror Seidur från Gröna gången som han också tränat och visat (bedömd till 8,39) och om inte bättre!!!!! Jag tror i alla fall på denna fina kolsvarta häst ♥

Saer-från-grönagången-2 Saer-från-grönagången-3 Saer-från-grönagången-4 VAGGERYD-18 VAGGERYD-19

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s