Första dygnet på ön 

Började min vistelse på Island med att hänga tillsammans med Emma och Leifur! Vi shoppade, åt gott och snackade :) På morgonen skjutsade de mig till busstationen för att jag skulle kunna ta mig till Hvolsvöllur och här har jag varit i nästan ett dygn nu. 

Eftersom Birna och Kiddi var i Reykjavik för att kolla på sin hingst som visades upp (och hamnade i första klass!!!) mötte tjejerna som jobbar upp mig och visade mig runt. Fortfarande haft lite svårt att smälta alla intryck men det känns väldigt positivt i alla fall! :) Idag ska vi hämta hem hästar så vi är redo för långturen i helgen (3-dagars till Thorsmörk) ska bli kul! :)

   
     

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s