1 vecka på Eyvindarmúli

Idag har jag varit på Eyvindarmúli i en vecka. På ett sätt känns det som att det gått mycket längre tid än så. Jag stormtrivs och känner mig välkomnad. Så skönt med bra personer att jobba med, inget tjafs eller gnäll utan alla hjälps åt med allt. För tillfället är det tre tyska tjejer som är här (en kom ikväll) och så ett par från Barcelona. Vi har så kul ihop och Kiddi & Birna är också såklart hur bra som helst. Försöker ta till mig all info och kunskap som en svamp, märks att jag är ny på det vi håller på med. Är fortfarande inte helt 100 sen mina två avramlingar men självförtroendet är påväg upp igen, mycket tack vare att Dagfarí tog så god hand om mig igår. Han är verkligen helt fantastisk att valla hästar med! :)

Idag har vi hämtat hem ett 20-tal nya hästar som alla fått skor så de är redo för turerna i sommar. Hovslagarna jobbade som djur och i pausen tog de varsin öl och lite näs-snus. Märks att vi är på Island. Så imorgon antar jag att vi ska testa de ”nya” hästarna, ska bli kul.

Förlåt att jag är så dålig på att höra av mig förresten, det är inte meningen. Bara att mina dagar är så långa (oftast) och när jag har en ledig stund över vill jag helst bara ”vara” eller hänga med resten av gänget. Jag lovar att bättra mig, dock vill jag också påminna er att det är en tvåvägskommunikation ;-D

  
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s