Midsommar på Island

Är ganska svårt att få till ett traditionellt firande när jag är här på ön, tro mig jag har försökt varje år.. Men på något sätt blir det alltid bra ändå, trots att jag får hoppa små grodorna. Vi dansade nämligen in denna midsommaren framför huset under midnattssolen. Vi var ett helt gäng som höll igång från kväll till morgon, jag var nog bland de första som kastade in handduken (03:00) vilket resulterade i en riktig lat dag idag. Gick och matade hingsten i stallet vid 08 sen gick jag och la mig och sov en stund till.

Resten av dagen har bara försvunnit. Vi latade oss ett bra tag, lagade pannkakor och städade ut några boxar i stallet vilket inte var det lättaste men vältränade blir vi! ;-D Kvällen avslutades med middag, lite ridning (såklart!) och nu kom jag precis ut från heitapottin (jacuzzin). Jobbigt liv va..?

   
      

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s