Making someone smaller does not make you bigger

Försöker hålla god min och inte berätta hur och vad jag känner, även om det stundvis är väldigt svårt. Jag är ingen komplicerad människa, varken att jobba eller umgås med. När jag gång på gång, av samma människa, får mitt självförtroende nertryckt i botten ledsnar jag fort. Känslan är ungefär samma som när man blev den som blev vald sist på idrotten på mellanstadiet.

Jag tror istället på att höja människor, att ge ordentlig feedback och på att vara ödmjuk. Har man inget snällt att säga är det bättre att vara tyst. Så därför har jag varit tyst och från och med i morgon återgår allt till det bättre igen. Sista veckan innan turerna börjar på riktigt, vilket är både jättekul och lite nervöst då det är mycket ansvar.

Har i alla fall hunnit provrida lite nya hästar, denna gången inga ”ambulanshästar” som vi så fint kallar dem utan med lite motor i. Sóllilja fullkomligt älskar jag, påminner mycket om Herkules i ridningen vilket enligt mig bara kan vara positivt. De två herrarna jag red idag, som jag tyvärr inte kan namnen på, var också över förväntan. Finns lite att träna på men jag ser fram emot att se dem utvecklas och jag hjälper gärna till där! ;-D

Annonser

En kommentar

  1. karin penzo · juni 21, 2015

    Tycker jag inte om att någon är taskig mot dig:(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s