Baddi & Derbill

Förra året hade vi ett lamm som sprang helt fri på gården, detta året är det grisar. Baddi och Derbill gör så att jag fyller hela telefonen med grisbilder. Nu har de lyckats ”böka” sig ur sin del av ridhuset och är därmed fria. Var ganska ovant i början att se dem hänga i stallet och överallt men så charmigt på något vis. Och väldigt isländskt. Här släpper man ut sina djur och litar på att de inte lämnar gården eller närområdet. Här har vi hundar, höns, hästar, grisar och får. Och en papegoja men han sitter oftast i sin bur. Nu tänkte jag dela med mig av några av mina grisbilder och jag hoppas ni tycker om dem lika mycket som jag gör!

   
        

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s