Landmannalaugar

Hej igen. Har fått klagomål över dåligt bloggande och blir lätt så när man varit ute på långtur. Vi red iväg förra tisdagen och kom hem igår. Turen bestod av 21 män från Färöarna och måste nog säga att de kommer bli svåra att slå, vilken grupp alltså.

Under denna turen har vi hunnit uppleva mycket. Tappat bort hästar, ramlat i floden, fått skavsår i rumpan och massa massa mer. Har äntligen fått lite mer erfarenhet när det gäller att valla en flock och känner mig mer självsäker i det jag gör. Dagarna bestod av ridning (cirka 30-50km/dag) och kvällarna sjöng vi svenska, engelska, isländska, danska och färöiska sånger drack öl och umgicks.

Bjuder på lite bilder så ni får se hur bra vi har haft det, vissa har jag tagit och vissa har mina vänner Raquel och Jordi tagit!

   
    
    
    
    
    
    
    
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s