8/7

Idag är det exakt en månad sedan jag satte mig på planet till Island! Tiden flyger iväg och även om jag ibland drabbas av akut hemlängtan är det detta jag vill göra just nu. Kom precis hem från att ha gjort dag 2 på Landmannalaugar-turen och har möjligheten att sova ”hemma” även denna natt. Resten av nätterna spenderas med gästerna vilket också är hur trevligt som helst. 

Eftersom vi tappade hälften av hjorden förra gången vi gjorde turen var vi nervösa när vi började igår. Denna gången var det 3 hästar som lyckades komma undan och 2 av dem lyckades Lena & Kathrine fånga, den sista kommer ätas i höst.. Resten av vägen gick smidigt, gäller även idag. Tur med vädret och har fått rida fina hästar! 

Känner mig mer varm i kläderna när det gäller att rida med en lös flock och vet mer hur och vad jag ska göra! Kändes också bra att få det bekräftat, att jag faktiskt har gjort framsteg sen jag kom hit! Hade jag ridit Neisti (som jag hade idag) första dagen jag kom hit och han hade bockat som han gjorde idag med mig hade jag trillar av och blivit livrädd! Istället klämde jag åt vaderna och gav mig fanken på att sitta kvar, vilket jag också gjorde och efter det satt jag med ett stort leende resten av vägen. Hästen är en riktig ”Natalie-häst!”. 

Nu ska jag sova, varit en lång och fantastisk dag! Puss!

   
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s