Fin lördag

Efter en lång gårdag som kantades av den värsta bakfyllan jag haft på mycket länge känns det som att jag fått livet tillbaka igen. Även om det var totally worth it, så är såna dagar aldrig särskilt roliga. Speciellt inte när man försöker vara hjälpsam med att rengöra sadlarna och sortera hästar!

Så vad gjorde mig så full då? Antar att jag var övertaggad på att få hänga med vänner och dricka lite, alltid skönt att få träffa välkända ansikten! :) Vi satt på en camping i Hvolsvöllur då Emma och gänget var här & red i helgen och jag sov för första gången i ett tält här på Island, vilket var bättre än jag förväntat mig. De andra somrarna har det inte riktigt varit möjligt då det regnat typ konstant! 

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s