Måndagstankar

Man skulle kunna tro att jag känner mig isolerad från omvärlden, här på den isländska landsbygden, men faktum är att det gör jag inte. Jag drabbas ibland av saknad till mitt hem, familj och vänner men oftast är den under kontroll. Jag vet precis vart jag har alla & vet att när jag kommer hem är allt som vanligt igen. Visst är det tråkigt att ännu en gång missa midsommar, roliga utflykter och fester men jag tycker vi är duktiga på att göra det resten av året med! Okej, kanske inte midsommar men resten. 

Jag har det faktiskt väldigt bra här & är lyckligt lottad att jag har lite vänner runt om på ön! Jag får rida väldigt fina hästar & se platser som jag annars gått miste om. Imorgon ger vi oss ut på en tur som är ny för mig och jag tycker det ska bli så kul! Därför jag gör detta, därför jag offrar en sommar hemma, för att få möjligheten att göra detta. Att rida med lösa hästar uppe i bergen är en sån känsla och är inget man kan förklara utan måste upplevas. 

  
Säkert visat er denna bild förut men den får hänga med igen! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s