Mot Karlskrona

Antal gånger jag grinat: 3578151519 (En dam på sätet bredvid mig på tåget gav mig precis en servett, måste se ut som att något riktigt hemskt hänt). 

Tårarna började rinna när jag var tvungen att säga hejdå till Indiana och sedan dess har de kommit lite hela tiden. Det värsta med att åka till Island är att behöva åka hem igen, det är alltid lika jobbigt. Det handlar inte om att jag inte vill komma hem, för tro mig det vill jag, utan mer om att jag lämnar människor & djur som varit min vardag dygnet runt i två månader.

 Jag är tacksam att jag kan ta mig denna tiden att vara iväg hemifrån för denna sommaren har varit så lärorik och omvälvande. Att gå från att skaka som ett asplöv varje gång jag skulle upp på en ny, okänd häst till att tänka: vad är det värsta som kan hända? Har ridit bockande hästar, stegrande, hästar som tagit bettet, unga hästar och otränade hästar. Har lärt mig så mycket och igår skrev Karin att jag skulle upp på Úgla vilket jag ser som ett spännande projekt. Kommer nämligen blir något stort av den tjejen, det är jag alldeles säker på!   

Om några timmar är tåget framme och det vankas kära återseenden. Det är det absolut bästa med att komma hem, att få träffa er igen! <3 

    
  

Myste i trädgården innan jag åkte med bussen till flygplatsen igår. Här ser ni Indiana som såg haft vid min sida hela tiden när jag varit på gården och min favoritgodis Derbill som har blivit tam och mysig. Det bästa han vet är att bli kliad på magen och mat såklart, han springer aldrig  så fort som han gör när han vet att det vankas mat! :) Vem hade kunnat tro att grisar skulle va min nya grej? Inte jag i alla fall, om du hade frågat mig för några månader sedan! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s