Karin 55

  
I måndags fyllde Karin år, så på kvällen tog jag med mig Janet för att överraska tant. Karin är en person med ett hjärta av guld & som jag vet att jag kan prata om ALLT med. Inte nog med att jag fick en fantastisk häst att rida när jag annonserade om det för snart två år sedan, jag fick även ett gäng personer som kom att betyda väldigt mycket. Får inte glömma fölis heller, utan Vildas livmoder hade inte det heller varit möjligt.

Tack Karin för allt du gör för mig och alla andra. Om fler vore som dig hade världen varit en bättre plats <3 

Annonser

2 kommentarer

  1. Anna-Karin Penzo · augusti 12, 2015

    Tant rodnar:) Tack för de fina orden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s