Islandslängtan redan 2008

Har alltid haft en dragningskraft till Island, även innan jag åkte. Att åka över och jobba var något som inte bara fanns i min 22-åriga hjärna utan även i min 17-åriga.

Idag rensade jag min mail-inkorg och hittade ett mail från våren 2008 där avsändaren var Eldhestar, alltså mindre än 5 km från Sólhestar. Då jag var under 18 år när jag sökte gällde inte försäkringen mig vilket jag är glad för såhär i efterhand. Hade jag hamnar där är sannolikheten för att jag hamnat på sólhestar 5 år senare inte varit så stor & Sólhestar har gett mig så mycket glädje, minnen och ett andra hem. Men visst är det spännande hur det blir ibland?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s