You don’t need magic to disappear. All you need is a destination.

I går hade jag en riktig skitdag, tryck över bröstet och ångest. Den här skolan håller på att riva ner både livslust och självförtroende så det enda jag ville göra igår var att dricka stora mängder vin och bara glömma allt. Istället vilade jag en stund, fortsatte plugga och gav mig fan på att det var dags att höja självförtroendet igen. Jag KAN, jag vet det, jag har bara otur ibland. Mötte sedan upp Elina (som jag inte sett sen i juni<3) och Nanna på Gelato vilket nog var precis vad jag behövde, mina tjejer är bäst. Repeterade lite innan jag gick och la mig och idag vaknade jag av ett fint sms vilket får mig att orka köra ända in i kaklet idag med!

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s