After tenta 

Igår efter min tenta åkte jag ut till hästen, jag och Margareta hade planerat att ta en tur ihop. Även om jag var aningens mosig i huvudet så kunde inte eftermiddagen spenderats på ett bättre sätt! Jag tror, precis som Karin också sa, att vilan gjorde Vilda gott. Upplever henne mjuk och arbetsvillig, även när hon är på smällen (förlåt för det Vilda..). 

   
    
   
På kvällen mötte jag upp gänget på Stakholmen för grill och häng. Eftersom det var så mycket flugor som cirkulerade där stannade vi bara tills vi ätit färdigt, sen gick vi till Jennifer istället. Blev lite senare än jag tänkt mig, men jag är pigg och obakis idag så det var det värt!

   
    
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s