Island <3

Intalade mig själv när jag åkte hem från Island att nu, NU,  är jag färdig med ön. Ändå sitter jag här hemma med en längtan som trycker i bröstet och inser att jag är inte färdig, inte alls. Jag vet inte vad jag ska ta mig till för att längtan ska gå över, kommer den någonsin att göra det? Jag orkar inte hålla på att hela tiden längta bort istället för att leva i nuet. Varje år jag åker riskerar jag att tappa kontakt med vänner och bekanta, på något sätt är det då man märker vilka som är ens riktiga vänner. Dessa tre somrar har mina vänner visat sig & jag är lyckligt lottad. Jag kommer tilllbaka efter 4, 3, eller 2 månader och allt är som det var när jag lämnade!

Vad är det du gör med mig Island? Nog för att du är magisk men Sverige är magiskt det också. Ändå blir jag alldeles blödig varje gång jag ser en bild därifrån och bara att kolla igenom min egna kamerarulle i telefonen skulle få mig att vilja boka en biljett imorgon. Snart är det dags för den årliga fårinsamlingen och Sólmundur sa att jag var mer än välkommen. Hade jag bara haft tid att vara ifrån skolan hade jag inte tvekat, vilket äventyr det var.. Nästa år!

Photo 05-08-2015 16 58 56

Jag & Heppinn frá Ármoti

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s