Hrímnir bits – Eggbett vulcano

Idag köpte jag ett bett som jag länge velat ha och velat testa på Vilda. Eftersom det kostar 990 kronor i nypris har jag dragit mig för att köpa det. Nu kom jag över ett som är lite använt för 500 kronor inklusive frakt. Skulle det inte funka är det bara att sälja vidare, då det är många som dela mitt intresse för bettet!

hrimnir_bits_icebitsinfo5

Såhär står det om bettet: ”HRÍMNIR BETTEN” är baserade på år av produktutveckling i samarbete med framstående Islandshästtränare och veterinärer. Betten är anatomiskt utformade och t.o.m röntgen testade på just islandshästar. Tillverkas i bett metaller av högsta kvalitet och funktion. ”STAINLESS STEEL”,- hållbart, rostar ej och med en neutral effekt på salivproduktionen. Passar alla hästar. ”VOLCANO” betten, – har en unik nickelfri coppar som ökar salivproduktion och därmed ofta ger en mjukare mer följsam mun på hästen. Betten är specialanpassade i tjocklek och kommer i vanligaste längderna för att fungera på alla islandshästar. Betten har därmed troligtvis marknadens bästa utformning och funktion till islandshästmunnar. Dessa unika islandshästbett rekommenderas av veterinärer, framstående tränare och instruktörer och har snabbt blivit mycket populära och dessutom snygg stilren design!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s