Föreläsning: foderlära

Igår var vi inbjudna på en föreläsning uppe hos Karin & Johan på Hestwite som Hippolyt höll i. Eftersom det är en djungel med vad som ska ges till hästen, hur mycket och vad den faktiskt behöver känns det som att jag fått lite mer kött på benen. Dessutom är det ett plus att ”få andas lite häst” och umgås med likasinnade. Med oss hem fick vi Hestamix som är anpassat till raser som till exempel Islandshästen. Vilda är i behov av ett bra foder nu när hon äter för två och då får dessutom fölis en bra start i livet! :)

  
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s