Úgla från Ådalen ska bli ridhäst

Karin och jag har många gånger diskuterat vem som ska få äran att rida i Úgla. Jag har ett gott öga till många tränare i närheten och tycker bara det är otroligt spännande att få följa med på hela resan, från ranglig fölunge till färdig ridhäst. Samlar på mig erfarenhet och kunskap fram tills dess att det är min tur att göra samma resa med fölis!

Inridningen är bokad nu i alla fall. Hon kommer åka till Skåne, vart kommer jag nämna när hon väl åker. Är lite hemligt nämligen.. Äntligen kan jag som ”bloggare” ha lite hemligheter, hehe.


  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s