Úgla som handhäst

Idag var tanken att jag skulle ta en tur runt Brunbergs och en positiv överraskning var att jag fick sällskap av Karin, Úgla och Babis också! Úglas andra gång som handhäst & förutom att hon frös fast ibland och att gräset var mer intressant såg jag potentialen i henne. Det har jag iofs alltid gjort men nu visade hon upp fin tölt med sväv utan ryttare på ryggen, hur ska det då komma att se ut när det sitter någon där uppe?! 

   
 
Inte nog med det, när vi kom tillbaka fick hon testa att ha Vildas sadel på sig som en smäck. Hängde även över ryggen på henne och fick bara en undrande blick tillbaka. Hade det inte varit för att hon fått många intryck under dagen och att jag saknade hjälm hade jag satt upp. Men det får bli nästa gång :)

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s