Tekniklotsarna

I skolan håller vi på med en kurs som heter Idé- och affärsverksamhet. I min grupp har vi kommit fram att vi vill hjälpa de äldre (eller de som inte kan) med tekniken. Idag är det inte alltid lätt att hänga med i tekniken och det är därför lätt att bli straffad för det på olika sätt.

Igår besökte jag, Håkan & Isabell ett aktivitetsboende och den responsen vi fick var nästan bara positiv. Idag hade vi möte med lärarna och en annan grupp. Vår klasskamrat ville köpa sig in i företaget i. Lärarna beskrev det som att det pirrade i deras mage när de läste om idén och att de tror stenhårt på detta. Att det är noll startsträcka och världens största marknad som bara kommer växa. 

Jag tror att vi alla tre växte 5 centimeter av stolthet. Nu ska vi bara få ner våra känslor på papper, för affärsplanen håller än så länge inte samma mått..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s