Söt och rar men utbytbar.

  
Jag begär inte mycket, bara att någon väljer att kämpa för mig. Kanske är det mycket begärt, vad vet jag. Det enda jag vet är att jag är ganska rolig att hänga med och ”helt okej snygg”. 

Det är inte dig jag saknar, det är känslan av att ha någon. Att vakna upp med, skratta med och somna med. Jag är stolt över mig själv att jag åkte, har alltid sagt att jag aldrig ska stoppa mig från mina drömmar på grund av en man. Om det var värt det? Ja är mitt spontana svar. Kanske inte det folk förväntar sig men jag känner mig lyckligt lottad som unnade mig ännu en sommar i mitt paradis. Numera kommer jag behöva leka vuxen många år framåt vilket kommer komplicera mina besök till ön. Avstånd har alltid varit min största fiende i livet. Verkar som att alla dem jag dras till inte kan bo i varken samma land eller samma stad. Något väldigt återkommande i mitt liv. Att veta att man skulle haft någon att dela vardagen med, om man bara bott i samma land är inte rättvist. Inte rättvist någonstans. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s