Ett år

IMG_3197

Denna bilden kom upp i mitt flöde idag, visade sig att det gått ett år sedan jag följde med Mimmi och Leikan för att göra en hälutredning hos Björn Rahm. Det är så konstigt för på något sätt är det som att jag känt henne hela livet. Att vi alltid har taggat varandra i konstiga bilder på Instagram och pratat om pojkar & hästar. En sån som Mimmi borde alla ha i sitt liv, jag är glad att jag har min ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s