Niels-träning!

Hej igen bloggen! Har varit lite nedstämd de senaste dagarna, om jag kommer gå ut med varför får jag se. Först vill vi ha det bekräftat. Något som fick mig på bättre humör var Niels-träningen i lördags.

Det är SÅ nyttigt att ta hjälp av ett proffs som ser fel jag inte ens tänker på. Det jag och Vilda har svårt för är att stanna och svänga. Ganska basic kan man tycka men efter att fått verktyg av Niels kan vi lära oss att använda hennes kropp på rätt sätt. Har inte ens tänkt på att hon drar fram mig för att ta bettet, så från och med nu skulle jag vara mer bestämd.

Sen fick jag höra positiv kritik med, så som att jag rider på ett isländskt vis med mycket energi. Tycker det är både kul och intressant att min ridstil är präglad efter alla månader på favoritön!

 

mde

Älskade häst som jag tycker om dig! Är så glad att jag har dig och Karin som ställer upp på mig! =) Lyckligt lottad! ♥

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s