Världens bästa present

När jag vaknade upp på min 25-årsdag åt jag frukost med mamma. Öppnar min present och i den ligger denna lapp:

IMG_3461

När man vände på det ser det ut såhär:

IMG_3462

Här fick jag alltså pengar så jag skulle kunna köpa Vilda. Då Karin tidigare nämnt att om jag vill, så får jag köpa henne då hon kastade fölet. Och från och med 1 november är hon min, denna fina underbara häst!!!!! ♥ Tänk om Natalie 10 år hade vetat detta, då hade hon haft något alldeles extra att se fram emot!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s