Listan om mig

Hur gammal är du?
25! Halvvägs till 50 med andra ord. För att ha haft åldersnoja sen jag fyllde 18 tycker jag ändå att jag tagit det hela med ro. Känns som att jag har kommit en bra bit mot dit jag vill komma. Har en bostadsrätt, egen bil, egen häst, snart färdigutbildad, ett bra jobb och fina vänner. Saknas bara ett hus på landet.. ;)

Hur gammal känner du dig?
Ibland 15, ibland 20 och oftast som min egentliga ålder. 15 känner jag mig som när jag ser på Vilda och blir alldeles lycklig av att förstå att hon faktiskt snart är min på riktigt. Min första egna häst! ♥ På fyllan kan jag känna mig som 20 och oftast känner jag mig som 25.

Vart bor du?
I en etta på Trossö. Den är hyffsat fräsch, hade kanske behövt liiiite kärlek men eftersom jag inte vill bo här särskilt länge till får den duga så länge. Annars hade jag bytt ut köket och kanske kaklat badrummet.

Vad har du gjort idag?
Varit i skola på en obligatorisk föreläsning (där de inte ens tog närvaro, pfffh!), lagat mat och nu sitter och och slöar i soffan. Behöver såna här kvällar för mig själv eftersom min kalender är FULLSPÄCKAD fram tills nyår typ (med skola och jobb). Så det är väldigt skönt att bara slappa.

IMG_8672

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jättesvår fråga. Tycker alla har sin charm men tycker nog bäst om våren och sommaren. För det är så ljust, varmt och behagligt. Man kan vara spontan och göra roliga saker. Tycker om hösten också såklart, i början av den innan allt blir så mörkt (jobbigt för oss som håller på med hästar).

Är du beroende av något?
Ganska mycket. Men mest socialt häng & Vilda.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Lättaste frågan. På Island intrasslad i Stigandís man eller på Herkules rygg. Går lite sönder av saknad </3

IMG_1545

Vad är du på för humör just nu?
Trött och lite hängig. Eftersom jag har så mycket jag borde göra känner jag stressen inom mig!

Vilket är ditt favoritgodis?
Jag älskar gelegodis, typ nappar, björnar och liknande. Och sura saker!

Vilken är din favoritaffär?
Vero Moda. Annars älskar jag North 66, som är ett isländskt märke. Superkvalité verkligen, men så kostar det därefter också. Är så rädd om mina plagg därifrån!

Bild 2015-10-19 kl. 09.26

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Varken eller. Älskar att sova länge på morgonen och lägga mig i hyffsad tid. Men om jag måste välja är jag nog kvällsmänniska, så många nätter man dansat sig igenom.

Har du blivit sydd någon gång?
Aldrig. Om det inte räknas inuti munnen..

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Måste säga Ingrid som är så himla gullig mest hela tiden. Hon håller på och pyntar en nosgrimma till mig i tenntråd, Vilda kommer bli så fin i den!

IMG_1832
Är du blyg?

Ofta i nya sammanhang, innan jag hittat min plats. Är inte alls bra på att mingla bland folk jag inte känner! Önskar dock jag var bättre. Dock är jag nog ganska bra på att småprata.

Vad heter du i andranamn?
Kristina Märta. Kristina efter mormor och Märta efter gammelfarmor.

Vill du gifta dig?
Ja!

Har du något smeknamn?
Natta, Natte, Nats är de jag kommer på nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s