Världens bästa hobby

Ibland undrar varför jag håller på med min hobby och inte ägnar min tid åt frimärken eller liknande. Jag åker ut till hästen i mörker, regn, kyla, snö och det stör mig inte så nämnvärt faktiskt. För när ALLT verkligen sitter är det SÅ värt det. Tidigare i veckan kändes det inte alls bra men när jag väl började rida ordentligt gick hon som en dröm. Ville inte gå av och precis som Mimmi skrev till mig längtade jag till nästa ridpass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s