Besiktning: check

I måndags blev besiktningen av Vilda äntligen av! Böjprov, longering och en  allmän koll på hälsan och ua. på alla punkter. Var så himla nervös att Cilla skulle se något vi inte märkt av men hon tyckte hennes hälsa var bra! Så fort hon åkt föll det några glädjetårar. En underskrift ifrån att äga denna böna och ingen är gladare än jag. Jag märker mer och mer att jag behöver mina timmar i stallet för att klara av all stress som jag utsätts för annars. Och Vilda är faktiskt ett väldigt bra sällskap! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s