Första januari 

Min nyårsafton spenderades i Agdatorp tillsammans med Nanna, Lotta och resten av sällskapet. Totalt var vi 15 personer. En sagolik buffé dukades upp, ett riktigt knytkalas. Proppmätt efter första tallriken men som vanligt äter man med ögonen. Vid tolvslaget gick vi ut och kollade på avlägsna fyrverkerier sen gick vi in och skålade i bubbel. Lugn och trevlig kväll!    

 
Idag tog jag en runda till stallet. Hade ingen plan när jag åkte dit utan tog det som det kom. Kände varken för ridning eller longering (säkert inte Vilda heller) så jag och Karin släppte henne i sommarhagen där hon fick springa av sig lite. Min fina häst <3    

    
   

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s