Det där dåliga samvetet

Ringde innan till Karin för att döva mitt dåliga samvete. Jag vet att Vilda har det bra de dagarna jag inte är där, ändå har jag dåligt samvete för att jag inte kör ut och visa mig och hjälpa till med marktjänsten. Hon får sin müsli dagligen av Karin, alltid tillgång till vatten och daglig tillsyn. Jag är lyckligt lottad som har både Karin och hela stallgänget som stöttar upp varandra de dagarna någon inte kan.

IMG_7183

Denna veckan har jag bara haft möjlighet att titta till henne två gånger, resten av veckan har bestått av jobb och sitta med en inlämning som har deadline inatt! Skulle iofs kunnat sitta i boxen med henne som jag gjorde förra våren, väldigt rogivande faktiskt. Och mycket bättre sällskap går inte att få! Men imorgon åker jag ut till min lilla böna igen, förhoppningsvis får hon nya skor igen så vi kan köra igång och racea vidare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s