Nytt bett i samlingen

ee-stangbett

Det är alltså en EE-stång jag har lyckats komma över. Jag har länge varit ute efter ett stångbett med korta skänklar. Skickades till mig i fredags så förhoppningsvis landar det i min brevlåda på tisdag! Ska komplettera med en kedjetunnel så att Vilda inte får ont av kedjan.

Så i min bettsamling har jag nu:

  • Ett tredelat Hrímnir Volcano
  • Ett tvådelat Bomber med mittenplatta
  • EE-stång med korta skänklar

Jag tror på att fördela trycket på olika sätt i munnen för att förhindra skador i munhålan. Har även valt att satsa på kvalitétsbett där jag vet att det finns en tanke bakom utformning. Vilka bett tycker ni funkar bäst på era hästar?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s