Flygande pass 

  
Sånt glädjerus jag hade idag! Hon fullkomligt dansade fram i tölt och jag satt och log med hela ansiktet! På rakan bakom henne bjöd hon på flygande pass, kul när vi får till det. Vilken jävla häst!!!!!

Hade jag inte haft mina egentillverkade snösulor under hovarna på henne hade vi haft styltor deluxe! Tänkt länge på att testa att göra såna men inte förrän jag fick inspo av Mimmi som jag fick tummen ur. Använde mig av en tunn skärbräda från IKEA! Ritade av gamla skor hon haft innan. Några höll hela ridturen, några tappade jag i farten. Men är positivt överraskad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s