Saker ni inte visste om mig & Vilda 

Jag
1. Jag rider gärna med för långa tyglar! Inte bra, men ingrodda vanor är svåra att släppa..
2. Tycker det är viktigt att Vilda äter och dricker ordentligt men själv slarvar jag med att ta med mellanmål till stallet. Brukar oftast komma på det när magen kurrar efter en lång ridtur
3. Var en fegis innan jag åkte till Island i somras, men efter att ha ridit de mest knasiga hästarna är jag mer säker nu. Däremot är jag fortfarande rädd om mitt liv och sätter mig inte på vilken häst som helst ;)
4. Jag skulle egentligen inte ha en egen häst. Eftersom jag tar examen i sommar vet jag inte alls hur mitt liv ser ut i höst. Men plötsligt hände något (fick henne i födelsedagspresent! tack mamma <3) och jag fick ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till.
5. Skulle vilja lära mig mer om frihetsdressyr. I det ämnet är jag mer lost än Vilda tror jag.

IMG_2936

Vilda
1. Rädd för stockar som ligger på nya ställen (de var ju inte där förra gången vi red förbi säger Vilda samtidigt som hon frustar djupt).
2. Kor ligger inte högt upp bland hennes favoriter heller, särskilt inte om de är många
3. Gillar cola, kaffe och lösgodis (…precis som matte)
4. Vilda skulle bli fölmamma för första gången i sommar, dessvärre kastade hon fölet i höstas :'( Jag kommer att testa igen, däremot skjuter jag på det lite grann. Just för att jag vill se hur långt vi kan ta oss på tävlingsbanorna först!
5. Vilda är ledarstoet i flocken även om Ugla många gånger försökt överta hennes plats

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s