Bloggar jag läser 

Tänkte att det kanske kunde varit lite intressant och inspirerande att se vilka bloggar jag läser! Om inte annat kanske ni blir lite inspirerade av vad dem skriver.. ;)

Först och främst är det min kompis Mimmis blogg jag läser! Ni hittar den här: http://miblo.blogg.se! I bloggen är det många fina bilder (särskilt efter hon köpte sin systemkamera) på hennes Leiknir och Fagur men också mycket intressanta tips och diskussioner! Jag och Vilda fick vara med i ett inlägg med (snart kändisar 😂).

Sen har vi Josefine som också äger en riktigt fin svartskäck (inte alls partisk…) som hon haft sen han var liten. Deras utveckling är rolig att följa och visar att man inte ska ge upp! Hennes blogg heter: http://www.iskula.blogg.se

Elin Klingstedt tycker jag skriver roliga och intressanta inlägg med mycket tanke bakom. Inlägg om avel, träningsframgångar och yoga. Kan rekommendera att gå in och läsa =) Ni hittar den här: http://lotaochjag.weebly.com/blogg

Skärmavbild 2016-01-31 kl. 15.39.43

Har ni några bra bloggar att tipsa om? Som lägger upp intressanta tips och funderingar? :) Läser några till men eftersom jag mest går in där för att jag är uttråkad och för det mesta bara blir irriterad tänker jag inte tipsa om dem.. ;)

Annonser

En kommentar

  1. Mimmi · januari 29, 2016

    Men naw!!!
    Nä, gå in på bloggar som irriterar gör man bara om man måste ;) ingen nämnd, ingen glömd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s